Pages

Monday, January 10, 2011

Viata in Cuplu 1

Ce te-ar determina sa gresesti intr-o relatie si care sunt cele mai frecvente greseli?

8 comments:

  1. Insistarea cu telefonul cand partenerul are ceva de lucru sa dovedit a fi la mine ''singurul meu defect'' ce mar de termina sa gasesc intro relatie ar fi trecutul lui :)

    ReplyDelete
  2. tinand cot ca nu pot sta intr-o relatie mai mult de o luna ... haide 2 asa de plictiseala :)) .... asta inseamna k nu prea am cum sa gresesc k in cele mai multe cazuri eu am dat papuci :D ... asa ca ma iubesc :X:X:X:X=)))

    ReplyDelete
  3. increderea...
    mi-am am pierdut persoana care a insemnat pentru mine cel mai mult..

    ReplyDelete
  4. Filozoful Anonim nu greseste

    ReplyDelete
  5. Pai daca nu imi da atentie , afectiune,iubire o caut in alta parte... in mare parte e vina persoanei de langa mine daca insel sau ne despartim..mai sunt si unele situatii in care ma plictisesc prea repede si ii dau papucii..

    ReplyDelete
  6. " tinand cot ca nu pot sta intr-o relatie mai mult de o luna ... haide 2 asa de plictiseala :)) .... asta inseamna k nu prea am cum sa gresesc k in cele mai multe cazuri eu am dat papuci :D ... asa ca ma iubesc :X:X:X:X=))) "


    :))) Meriti un premiu pisi, sunt mandra de tine! Dar cu parere de rau te anunt ca... asta nu inseamna ca nu ai gresit :)))

    ReplyDelete
  7. Hmmm... Ce m-ar determina sa gresesc intr-o relatie? E o intrebare mult prea relativa, adica... sunt o multime de chestii ce in anumite circumstante m-ar putea determina sa dau rateu' :)) Greseli frecvente? Nu cred ca putem generaliza, desi as putea da destul de multe "greseli frecvente", insa ar fi doar o multitudine de clisee preluate treptat din tabloide. Personal, cred ca atata timp cat baza unei relatii este construita si pavata cu iubire ... acele " gresli frecvente" devin doar mici ...hmm... imprudente? :D Am mai spus-o intr-un raspuns anterior si o repet: suntem oameni si gresim fiindca e omenesc, insa intr-o relatie e un "must have" sa lasam de la noi... caci nimeni si nimic nu este perfect. :)
    De fapt... cred ca as putea afirma cu toata convingerea ca cea mai mare greseala este exact aceasta: sa ne intrebam unde gresim? cum gresim? care e cea mai mare greseala? s.a. Pierdem astfel esentialul: partea plina a paharului. :)

    ReplyDelete
  8. In primul rand daca nu exista comunicare nu exista nici intelegere, iar daca nu exista intelegere, practic nu exista o relatie care sa decurga bine.
    Din proprie experienta va pot ca o relatie nu poate sa tina mai mult de 1/2 luni maxim, asa lungita asa aiurea doar de dragul persoanei daca nu exista nici un punct comun sau macar posibilitatea de a vorbi sincer.
    Din moment ce nu te intelegi asa bine cu persoana respectiva incerci sa cauti la altcineva ceea ce iti lipseste[intelegere, afectiune, dragoste, pasiune..etc/depinde de dorinta ta]. Acela este chiar si singurul mod in care poti vedea daca iti lipseste intr-un mod grav persoana cu care ai o relatie. Ideea de a "gresi intr-o relatie" nu consta decat in a insela[sarut,sex etc] dar sa cunosti o alta persoana, sa descoperi ceea ce-i place, de a vedea cum se comporta nu este o greseala deoarece nu faci absolut nimic rau,este un lucru foarte normal si chiar bun.
    V-am pupat:*

    ReplyDelete