Pages

Monday, January 24, 2011

La intamplare 1

Hainele il fac pe om?

4 comments:

  1. In ziua de astazi DA, deoarece trebuie sa iti folosesti capul pentru a aranja niste materiale pe tine..care sa dea bine si sa nu pari iesit din culisele unui circ.
    Majoritatea oamenilor nu dau destula importanta aspectului fizic, facand o mare greseala. Atunci cand vezi un om, pentru prima data la ce te uiti?! la fizic, aspect etc doar nu ii vezi caracterul,felul de a gandi, principiile ca pe o carte de vizita..astea le descoperi in timp..eventual dupa ce ai purtat o conversatie cu el.
    Deci aveti grija cum aratati cand iesiti pe strada, doar nu vreti sa isi faca lumea o parere proastra despre voi!:*

    ReplyDelete
  2. Pentru anonimix. :D Sunt o persoana destul de ingrijita si recunosc, pun destul de mult accent pe aspectul fizic. Insa atunci cand cunosc pe cineva desi sunt tentata sa il cataloghez dupa aparente, mai dau o sansa. :) Si... sunt ferm convinsa ca aceia ce atunci cand cunosc o persoana pt. prima oara nu au rabdarea de a trece peste aparente ... nu meritau atentia respectivei. :)
    Cat despre sintagma " haina il face pe om." Partial adevarat, insa depinde de scopul fiecaruia si de standardele fiecaruia. Doar o persoana superficiala va pune accent pe acest lucru la inceputul unei relatii, de orice natura ar fi ea. :)

    ReplyDelete
  3. In mare parte da,asta pentru ca iti reprezinta personalitatea.

    ReplyDelete