Pages

Thursday, January 6, 2011

Intrebarea 3

Ce conteaza cel si cel mai mult intr-o relatie?

16 comments:

  1. Atasarea.
    Iubirea fata de partener.
    Increderea.
    Fidelitatea.

    ReplyDelete
  2. Eu zic comunicarea si increderea...

    ReplyDelete
  3. cel mai mult conteaza sexul si fidelitatea care merg mana in mana...deoarece dak sexul este prost partenerul(partenera)va cauta in alta parte ceea ce nu primeste adik sex de calitate

    ReplyDelete
  4. Intr`o relatie conteaza sa iubesti . Intr`o relatie conteaza sa fii receptibil la nevoile partenerului/ei . Conteaza deasemenea sa stii ce vrei de la inceput.. Conteaza si sexu ,si increderea[insa mai tarziu],sinceritatea,spontaneitatea[sa nu intervina monotonia]..si ca relatia sa mearga , nu lasati persoanele din jur[grup de prieteni,amici ,etc] sa intervina .

    Dar dupa parerea mea,cel ami mult conteaza comunicarea si cat de deschisi sunt partenerii .

    ReplyDelete
  5. Chiar daca aici raspunsurile sunt " anonime "
    dupa continutul lor ne putem da seama ce gen are cel care raspunde.
    E simplu cei care zic SEX sunt baietii cei care zic ceva legat de IUBIRE sunt fetele

    cum Filozoful Anonim este baiat raspunsul este : SEX :)

    ReplyDelete
  6. "Chiar daca aici raspunsurile sunt " anonime "
    dupa continutul lor ne putem da seama ce gen are cel care raspunde.
    E simplu cei care zic SEX sunt baietii cei care zic ceva legat de IUBIRE sunt fetele

    cum Filozoful Anonim este baiat raspunsul este : SEX :)"

    Nu conteaza neaparat sunt si unele fete ce vor sex crede-ma stiu :P

    ReplyDelete
  7. "Chiar daca aici raspunsurile sunt " anonime "
    dupa continutul lor ne putem da seama ce gen are cel care raspunde.
    E simplu cei care zic SEX sunt baietii cei care zic ceva legat de IUBIRE sunt fetele"

    sa stii ca exista si fete care vor SI sex . asta insemnand ca mai vor si altceva. Sa stii ca o fata nu va vrea mereu iubire !
    Fetele si iubbirea : cam se transforma in mit [nu pt toate ..]

    ReplyDelete
  8. dak nu vrei sa fii inselata sau sa nu intervina monotonia ia-l pe o insula pustie deoarece te chinui sa supravietuiesti si automat nu te plictisesti si nici nu are cu cn sa te inseleiar cel care a zis k fetele sunt cu iubirea si baietii cu sexul se inseala eu sunt fata si am zis k sexul si fidelitatea merg mana-n mana si ele conteaza intr-o relatie

    ReplyDelete
  9. comunicarea! dupa parerea mea cominicarea este una dintre cele mai importante chestii intr-o relatie, dar pe langa comunicarea trebuie atenuata cu incredre , onestitate dar si ingaduinta :*

    ReplyDelete
  10. Cel mai important intr-o relatie? :) Hmmm... Sa stii sa ierti si sa renunti la orgoliul prostesc, caci partenerul/a ta nu este un robot, ci un om, ca si tine de altfel si... greseala e omeneasca. Apoi... destul de important ar fi si inlaturarea egoismului, sa inveti sa gandesti la plural, iar atunci cand oferi ceva sa nu astepti ceva la schimb, intr-o relatie nu intri precum la supermarketul din colt. Bineinteles, sinceritatea se afla si ea la baza unei fundatii rezistente, precum si increderea. Iar sexul... hmmm... e important, insa partidele dintre voi nu inseamna PERFECTIUNE, iar daca unul este mai neindemanatic, asta nu e un motiv de despartire, categoric, fiindca nu ne-am nascut invatati si nici nu suntem cu totii inzestrati cu puteri supranaturale sa putem citii gandurile partenerului/partenerei, asa ca... ajungem la un alt factor important intr-o relatie si anume: comunicarea.
    Cat despre fidelitate... Nu stiu ce sa spun, dar presupunand ca toti cei care au comentat mai sus si chiar si eu ... avem maxim 18-19 ani... Cred ca la varsta aceasta suntem destul de indecisi si... avem o "sete de cunoastere" in vine si sa nu mai vorbesc de hormoni. Fetelor, mai lasati-i si pe ei sa respire, doar asa isi vor da seama langa cine le este mai bine. :D
    Iar atasamentul, dragostea... astea vin cu timpul, la inceput fiind doar atractie fizica ( supranumita de unii si "dragoste la prima vedere").

    PS- Stiu ca ce am scris mai sus suna un pic cliseic si credeti-ma lista ar putea continua, caci o relatie este extraordinar de complexa, insa pana la urma... fiecare functioneaza altfel si fiecare isi construieste o relatie adaptand-o nevoilor si principiilor sale. Iar atunci cand chiar iubesti cu adevarat, sunt sigura ca nu mai conteaza pe ce trebuia sa se bazeze o relatie. Ahhh... inca ceva, cel mai important lucru, in opinia mea, intr-o relatie este sa stim sa incheiem la timp si nu in ultimul rand, sa o facem cu demnitate si intr-o maniera cat mai civilizata. Nu trebuie sa regretam ceva ce candva ne-a facut sa zambim, deci povestea cu suferinta post-relatie ar trebui sa nu fie dramatizata. Si niciodata, dar niciodata nu trebuie cautati vinovatii, sunteti doi intr-o relatie si cel mai probabil fiecare isi are partea de vina. Offf Doamne cate as putea spune.... Gata inchei. :)

    ReplyDelete
  11. romantismul a murit R.I.P.
    melodie recomandate:)) chopin marsul funebru
    nu stiu exact daca e gluma sau nu :P

    nu-mi place sa analizez asa de mult ce e bine ,ce nu e bine intr-o relatie ,cred ca trebuie sa sti sa-ti arati afectiunea fata de partener(mi-e frica sa nu vorbesc ca un psiholog,pentru ca nu vreau sa dau lectii:p sau ceva de genu)

    semnat
    LUDOthe anonym

    ReplyDelete
  12. mamaaaaa .... SEX SEX si iarasi SEX .... voi nu prea ganditi :-J .... dispe :))) defapt obsedati si nimfo dak au raspuns si fetele cu SEX ... pe sistem :))))) ... COMUNICARE frate multa COMUNICARE si toate la timpul lor ... nu jap jap in pat ... sau unde aveti voi kef de SEX ... se vede ca ori duceti lipsa ori sunteti dusi rau de tot ... :)))

    ReplyDelete
  13. mult SEX PRIETENESC :))))))... glm ... am mai raspuns o data dar am vrut sa mai rad putin de voi ... cat de patetici suntetzi :))=))

    ReplyDelete
  14. Pai cel mai mult intr-o relatie conteaza comunicarea ,respectu. Sexul doar aproprie in unele cazuri atat .

    ReplyDelete
  15. Comunicarea si increderea :)

    ReplyDelete