Pages

Sunday, January 23, 2011

Intrebarea Anonimului "?"

Ce e iubirea?

5 comments:

  1. iubirea? un sentiment inselator :)))

    ReplyDelete
  2. Iubirea este un sentiment complex care este destul de greu de explicat dar mai ales de inteles:*
    Fiecare il percepe intr-un mod diferit si din acest motiv nu se poate explica.

    ReplyDelete
  3. hmmmm...iubirea........oare exista iubirea?? asta ar fi intrebarea......din pct meu de vedere iubirea este egala cu atractia fizica .....iubire cu Adevarat NU EXISTA.......A IUBI INSEAMNA A SUFERI.....deci iubirea in ziua de azi se manifesta printr-o simpla atractie fizica....

    ReplyDelete
  4. Contrazic spusele anonimului de mai sus. Intradevar nu exista " iubire la prima vedere", aceasta fiind bazata strict pe atractie fizica, insa cu timpul intre cele doua persoane ce la inceput au fost legate doar de atractia fizica se nutreste un sentiment aparte, pur ce nu poate fi explicat prin cuvinte si anume: iubirea. Este perceputa in fel si chip de la persoana la persoana, insa un lucru e cert: EXISTA si e INEXPLICABILA.
    Cat despre " a iubi inseamna a suferi". Vorbeste in numele tau. Nu este iubirea singurul sentiment vinovat de provocarea suferintei interioare. Atunci cand vei ajunge sa intelegi cu adevarat semnificatia acestui termen probabil vei putea pricepe si iubirea ( binele) si suferinta ( raul) sunt doi termeni aflati intr-o continua interferenta. Daca acel " rau" nu ar intervenii in povestea noastra, te asigur ca nici unul dintre noi nu ar putea percepe " binele" la adevarata sa valoare si viceversa.


    Ps- Cat despre intrebarea anonimului. Este la fel de relativa ca si restul. As putea scrie romane intregi pe tema aceasta si tot nu ar fi indeajuns incat sa pot explica in totalitate semnificatia acestui sentiment de care se leaga in mare parte fiecare fir al vietii si al existentei noastre. :)

    ReplyDelete