Pages

Tuesday, January 18, 2011

Prieteni 1

Prietenie sau falsitate?

6 comments:

  1. Prietenie normal..nu stiu cine ar alege falsitatea..e mai frumos cand chiar daca lasi de la tine,stii ca ai pe cineva alaturi care e fericit si esti fericit impreuna cu aceea persoana. ( sau mai multe persoane)

    ReplyDelete
  2. Ce persoana fara dunga rosie pe buletin ar alege falsitatea in locul unei prietenii ?....deci clar prietenie, eu una ma hranesc din fericirea altora, nu as suporta sa stau singura sau sa vad persoane triste in jurul meu si sa fiu indiferenta. O viata avem, ce rost are sa jucam un teatru prost ? sa ne mintim si sa mintim persoanele din jurul nostru ? in loc sa ajutam, sa fim ajutati, sa iubim si sa fim iubiti, sa radem si sa stim ca indiferent de problema, situatie exista cineva care este dispus sa ne acorde timpul sau si nu numai....:D

    ReplyDelete
  3. In momentul de fata nu cred ca poti avea prietenie cand toate persoanele sunt false. Desigur sunt si exceptii, unele persoane chear iti ofera prietenia lor. Consider ca nu exista numai prietenie sau numai falsitate, in orice persoana exista cate un pic din ambele.

    ReplyDelete
  4. Sa fi prieten cu cel care iti ofera sprijin din proprie initiativa, nu cand i ceri. si sa fi fals cu orgoliul tau nu cu persoanele de langa, dar uneori sunt persoana care nu isi valoreaza atentia ta, in ziua de azi nu prea mai exista prietenie decat " TU SI CU TINE " Si restul dupa !

    Nu mai exista prieteni sa fie langa tine la bine si la rau este langa cand este bine si ai ce sa le oferi cand nu mai ai sau la prima cearta se intorc impotriva ta? si ghicici ce mult trebuie sa va "AFECTEZE ASTA" Deloc ! =)

    ReplyDelete
  5. FALSITATEEE......AZI NU MAI POTY LEGA O PRIETENIE CU NIMENI PENTRU CA TOTI TE TRADEAZA ....PENTRU O ACADEA SUNT IN STARE SA TE OMOARE.....AZI NU MAI EXISTA PRIETENI...... TOTI TE INPUNG PE LA SPATE

    ReplyDelete